top of page
  • Writer's pictureUlla Hirvonen

Elä elämääsi, - Löydä oma aito itsesi ja rakastu itseesi ja elämääsi!

Päivitetty: 21. elok. 2023

Rohkeus elää omannäköistä elämää
Kuvittele hetki, millaista olisi elää joka päivä täysin vapaana, toteuttaen sydämesi syvimpiä toiveita ja unelmia. Miltä tuntuisi elää täydesti, ilman pelkoa tai epäröintiä? Tunnistaa oma voima ja uskoa omiin kykyihin, ja tietää, että sinulla on kaikki tarvittava saavuttaaksesi sen, mitä haluat?

Oma aito itse, hyvä elämä
Onnellinen
Tänään haluan puhua sinulle tärkeästä aiheesta, joka on lähellä sydäntäni - oman aidon itsen löytämisestä ja rohkeudesta elää elämää juuri sellaisena kuin haluat. Monesti meillä on taipumus sopeutua ympäröivän maailman odotuksiin ja mielipiteisiin, unohtaen omat unelmamme ja tarpeemme. Mutta tiedätkö mitä? Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja ansaitsee elää elämäänsä omilla ehdoillaan.
Ensimmäinen askel kohti omaa aitoa itseä on itsensä kuunteleminen. Liian usein olemme liian kiireisiä tai huolissamme siitä, mitä muut ajattelevat meistä, emmekä ota aikaa pysähtyä ja kuunnella sisäistä ääntämme. Mutta sisimmässämme tiedämme, mikä tekee meidät onnelliseksi ja mikä resonoi sydämemme kanssa. Se voi olla intohimoinen harrastus, luova projekti tai uranvaihto, joka saa meidät syttymään. Tärkeintä on oppia tunnistamaan nämä syvällä sisällämme piilevät toiveet ja uskaltaa toteuttaa niitä.
Toinen askel on uskoa omiin kykyihimme ja arvoomme. Usein meillä on tapana aliarvioida itseämme ja ajatella, ettemme ole tarpeeksi hyviä tai emme ansaitse hyvää itselle. Mutta tässä haluan sanoa sinulle yhden asian: olet täysin arvokas ja ansaitset elää täyttä, merkityksellistä elämää. Älä anna muiden ihmisten mielipiteiden tai yhteiskunnan normien määrittää sinua. Sinulla on voimaa ja kykyä saavuttaa unelmiasi.
Kolmas askel on rohkeus astua pois mukavuusalueeltamme ja ottaa riskejä. Muutos ei tapahdu ilman toimintaa, joten on aika heittää epäilykset ja pelot syrjään. Vaikka matka kohti omaa aitoa itseä voi olla haastavaa ja epävarmuutta täynnä, se tarjoaa myös mahdollisuuden kasvuun, oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Ota ensimmäinen askel, vaikka se olisi pieni. Jokainen pieni askel vie sinut lähemmäksi unelmiesi toteutumista.

Muista, että oma aito itse ei ole staattinen asia. Me kehitymme ja kasvamme jatkuvasti, ja sen myötä myös unelmamme ja tarpeemme saattavat muuttua. Ole avoin uusille mahdollisuuksille ja muutoksille matkan varrella. Anna itsellesi lupa muuttua ja kasvaa, ja löydät aina uusia tapoja ilmaista omaa aitoa itseäsi.

Hyvä lukijani, uskalla olla rohkea ja elää omaa aitoa itseäsi. Kuuntele sydäntäsi, usko itseesi ja ota rohkeita askelia kohti unelmiesi elämää. Sinä olet sen arvoinen, että elät täyttä ja merkityksellistä elämää. Älä anna muiden tai ympäröivän maailman rajoittaa sinua. Ole vapaa olemaan oma itsesi, sillä se on kaikkein arvokkainta, mitä voit antaa maailmalle.

Jatkossa jaan vinkkejä, miten voit vahvistaa omaa aitoa itseä, olethan kuulolla.
Kiitos, että luit kirjoitukseni. Toivon, että tämä inspiroi sinua löytämään oman aito itseesi ja elämään elämää, josta olet aina unelmoinut.

Lämmöllä,

Ulla

42 katselukertaa2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

2 comentários


Tuija Kuisma
Tuija Kuisma
28 de jul. de 2023

Kiitos, Ulla. Postauksesi resonoi ja muistutti oleellisesta💞

Curtir
Ulla Hirvonen
Ulla Hirvonen
28 de jul. de 2023
Respondendo a

Kiitos Tuija 🤗. Ihana kuulla että resonoi 🙏

Curtir
bottom of page